02 mars 2010

I rummet till vänster kommer den 6 -åriga pojken att bo och i hans rum började jag med en ljus ängsgrön tapet runt om. Även här blev frontväggen vid fönstret vit för mesta ljusinsläpp. Snedtaket tapetserades med en mycket fin tapet med himmel och tecknade moln.
Färgerna i rummet går i grönt, vitt och blått och temat här blir: Djur och natur. Kortväggen närmast dörren tapetserades med en helt underbar tapet med vilda djur på, vem skulle inte vilja ha den ? Här en liten närmare titt ( klicka gärna på bilderna )

Efterom tanken är att pojkarnas rum skall var lika men ändå olika så sågades även här ut en bänkstomme i trä där sittdelen kläddes in i skumgummi och en filt i grönt nitades fast runt om. Ett sängbord med hjul och en platta för en liten Tv. Även en gemensam aktivitet i detta rum var tanken och det blev en boxningssäck med handskar. På väggen närmast dörren blev det ett litet bildcollage med div.motorcrossbilder och under den en leksaksförvaring från Ikea. Även här sattes en 60 garderob in vid fönsterväggen.